BAKKER BART ETTEN-LEUR

BAKKER BART ETTEN-LEUR De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Etten-Leur. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 13:58 Donuts waren oud
2 apr 2022 om 14:34 Snel bezorgd. Broodjes waren lekker. Pizzabroodje was droog en koud helaas. Verder prima!
18 feb 2022 om 15:00 De gehaktbal was niet lekker - er zaten niet of nauwelijks kruiden in Erg jammer
16 feb 2022 om 13:09 Complimenten dat jullie het adres en de deur konden vinden! Zeker voor herhaling vatbaar.
15 okt 2021 om 13:40 Belegde broodjes waren lekker echter was het saucijzenbroodje wat warm besteld was koud en duurde het bezorgen wel heel lang (90 ipv 25 min)
8 okt 2021 om 14:17 Wij vonden alle 3 de broodjes tegenvallen, voor deze prijs kan het meer zijn dan een klef op elkaar geplakt warm broodje. Helaas
6 okt 2021 om 14:52 Broodjes helemaal verkracht in zakje en Had kaas croissant besteld en kreeg oud taai kaasbroodje. Eerste en laatste keer. En tonijnsalade was zuur
25 sep 2021 om 15:09 Bestelling was door elkaar gehaald
9 sep 2021 om 13:11 Snelle en correcte levering. Prima service
13 aug 2021 om 13:47 Jammer dat er niet goed wordt gelezen wat je op je broodje wilt. Ik had niet de sla aangevinkt. Gelukkig zat er niet zoveel op. Daardoor proefde je het gelukkig niet zo goed.
4 jul 2021 om 9:03 Inmiddels twee keer een bestelling geplaatst die niet volledig was. Erg jammer. Bezorgtijd was wel sneller dan afgesproken.
1 jul 2021 om 19:37 Broodjes waren erg taai.